Tumblr

 
 
följ mig på tumblr heter alvalind ♥

Pepparkaksbak

På fredagen efter skolan satte jag och Linnéa oss på tåget på väg mot småland till mormor och morfar som planerat. Där har fyndade vi julklappar, bakade pepparkakor, fikade hos moster Gerd, åt tomtegröt, var på erikshjälpen och gick på mysiga skogspromenader. På erikshjälpen hittade jag en jättefin och mysig julslinga och ett par levisjeans. (bild kommer upp snart) 
Denna veckan har vi temavecka i skolan så det blir en del sovmorgon i skolan som imorgon när vi börjar 10.30 och studiedag på torsdag. :))) kramisar från mig ha d!

flowers & leaves

 

instagram aalvalind

 

My two favourite christmas movies

Har precis pluggat klart och ska nu sätta på lite film och dricka blåbärste (hihihielladetärsågott). Tror det blir någon av dom här. vill bara att julen ska komma nu!!! men man får väll vänta, första advent är ju faktiskt bara om två veckor ungefär så det är inte så långt kvar. tycker det är så fint nu när man går i stan och dom har har satt upp all julbelysning på gatorna blir så himla stämningsfullt. har bestämt med några kompisar att vi ska ta och baka lussekatter nån dag nu snart och dricka en massa julmust och äta clementiner så att magen blir full. och i helgen blir det förmodligen lite julbak också effersom jag ska ta tåget ner till mormor och morfar i småland.  
ensam hemma/home alone. åh den här måste vara en av de mest underbara julfilmerna som finns. så så bra 
love actually. en riktigt bra klassiker som alltid får en på bra humör.

cozy evening

 
 

bästisfästis

 

bara en massa bilder från sommar till höst

 

novemberkväll i värmen

Eftermiddags plugg på cafe con leche med bby. <3
 

jag tycker om er


11/10 fars dag ♥