Idag åker jag till Paris
Lång mysig fika på franska
Styrsö weekend


Hejsan allihopa! Sitter nu hemma från en hel helg på styrsö. Har varit jättedålig på blogga den senaste veckan på grund av plugg och annat så har inte hunnit med detta. Men helgen har i alla fall varit såå bra!!! Det var första konfirmationslägret med Oskarfrediskskyrkan där man mer skulle lära känna alla i gruppen. Alla blev hur bra kompisar som helst på en gång och och man hade verkligen aldrig tråkigt. Saknar dom redan men vi ska gå och ta en fika efter skolan på onsdag... ^^ Tog faktiskt med mig systemkameran dit men det blev ändå aldrig till att jag tog några kort, men några av kompisarna hade kamerorna på plats så ska se om jag kan få några bilder av dom. :) Kvällen fortsätter nu med the Carrie Diaries, apelsinklyftor och mammas nybakat bröd. Kramisar.

Köpenhamn sommaren 2013


Tove
den andra lilla lördagsfikan på da Matteo
This time tomorrow

Skummad mjölk
Idag blev det en kort dag i skolan på grund av att jag kände mig dålig så jag gick hem efter lunch. Hemma fanns det en god da Matteobulle som väntade på mig så jag skummade lite mjölk hällde på lite kanel och satte mig och fortsatte plugga på matten och svenskan. Nu ligger jag i sängen och kollar på the Carrie Diaries, sås det är så bra. Alla som inte har sett det, börja kolla!!! Puss godnatt. 

Never Said i was an angelMin & Hannas brunch

Flashback friday

 

Alva några år yngre
Fried Green tomatoes

jacka/monki - jeans/crocker - tygkasse/mauiritz kaffe

Godsaker

Åh blir så sugen på mat när jag ser dom här bilderna. Bilderna kommer från den här hemsidan där ni hittar en massa goda recept och lockande matbilder. Har själv aldrig testat laga något där ifrån men ska nog testa någon dag för allt ser så himla gott ut..! 


Running out